Binnen 48 uur
geleverd
indien op voorraad
Geen
verzendkosten
v.a. €150,-

Privacyverklaring N. Verrips & Zonen BV

 

 

19 november 2018

Uw privacy is voor N. Verrips & Zonen BV van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij N. Verrips & Zonen BV allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met info@meubelonderdelenwebshop.nl

Word u klant

Wanneer u bij ons klant wordt, gebruiken wij uw persoonsgegevens om u goed van dienst te kunnen zijn.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer, geslacht, factuuradres, betalingsgegevens, KvK-nummer. Deze hebben wij nodig om uw bestelling af te kunnen handelen. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat de bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Uw account

Bij bepaalde onderdelen van onze dienst moet u zich eerst registreren. U moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer, geslacht, factuuradres, betalingsgegevens, nickname. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot zes maanden nadat u het account hebt opgeheven.

Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we u makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de dienst. U kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt.

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer, geslacht, factuuradres, afleveradres en betalingsgegevens. Deze hebben wij nodig om je bestelling af te kunnen handelen. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestanden die informatie kunnen opslaan op uw computer, telefoon of tablet. Met functionele cookies zorgen we er voor dat de website goed en functioneel werkt. Met tracking cookies kan ook het surfgedrag gemeten en vastgelegd worden.

Onze website maakt gebruik van zowel functionele als tracking cookies.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een cookiemelding met uitleg over de cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies. In onze cookieverklaring laten wij zien welke cookies we met welk doel gebruiken. Het is mogelijk om een afzonderlijke toestemming per cookie- categorie door te geven, maak hiervoor gebruik van de betreffende check-box.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Wilt u deze cookies niet meer ontvangen op onze website? Wijzig dan uw cookie-voorkeur bij onze cookieverklaring.

Promotie

Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij voornamelijk per e-mail, via social media en soms via de post of per telefoon.

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze promotie. In elke brief staat hoe dat moet. Elke e-mail bevat een afmeld-link. U kunt ons blokkeren of de afmeld-optie gebruiken. U kunt dit aangeven als u wordt gebeld.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Hiervoor geef je toestemming door middel van de cookiemelder. Wij hebben het "Data Processing Amendment" van Google getekend. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden.

Statistieken en profilering

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze dienst, waarbij we ook individuele gegevens kunnen inzien. Met deze statistieken verbeteren we onze dienst om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen uw persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over u te weten te komen. Uiteraard zullen wij uw privacy te allen tijde respecteren. Wilt u dit niet, dan kunt u dit altijd aan ons melden.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer, geslacht, locatie, aankoopgedrag en bezoekersgedrag op de website. Hiervoor geeft u toestemming door middel van de cookiemelder. Wij bewaren deze informatie voor één jaar.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Voor de uitvoering van onze dienstverlening schakelen we soms derden in. We geven uw gegevens alleen door aan andere partijen als dat echt nodig is voor onze dienstverlening of als de wet zegt dat dat moet. Het gaat om bezorgpartners en IT-dienstverleners. De partijen die ons ondersteunen in onze dienstverlening en daarvoor toegang krijgen tot je gegevens, mogen deze alleen gebruiken om jou een dienst te leveren namens Meubelonderdelen webshop.

Wij maken gebruik van diverse programma’s voor analytische en marketingdoeleinden, voor het analyseren van de gegevens over jouw websitegebruik en voor het het personaliseren van de website en communicatie, en het tonen van relevante aanbiedingen en advertenties (denk hierbij aan: Google Analytics, Google Ads en Google Maps). Deze partijen kunnen, na jouw goedkeuring, persoonsgegevens van jou ontvangen door deze te verzamelen met cookies op onze website. Je leest hier meer over in onze cookieverklaring en het privacybeleid van deze partijen. Dit kan alleen nadat jij hier toestemming voor hebt gegeven via onze cookiemelding. Deze toestemming kun je later altijd weer intrekken op de pagina van onze cookieverklaring. We verkopen jouw gegevens nooit aan derden.

Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie. Wij hebben strikte afspraken met hen en zij moeten de Europese privacywet naleven. Wij vragen dan altijd eerst je toestemming voordat zij je gegevens krijgen.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert
  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze dienst of bedrijfsvoering wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:
  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen 
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

N. Verrips & Zonen BV
Pascalweg 11 
4104 BE Culemborg
info@meubelonderdelenwebshop.nl 
+31 (0) 345 512 961

Cookieverklaring

Contact
Pascalweg 11
4104 BE Culemborg
T +31 (0) 345 512 961

E info@meubelonderdelenwebshop.nl
Klantenservice
Afhalen
Verzenden
Betaalmethoden
Retourneren
Levertijden
Meubelonderdelenwebshop.nl
is onderdeel van
N. Verrips & Zonen BV